RADIONICA Suradnja civilnog sektora, javnih ustanova za upravljanje zaštićenim područjima i odgojno-obrazovnih ustanova na primjeru edukacijskih aktivnosti LIFE Artina projekta

Kroz projekt LIFE Artina, Udruga Sunce i Javna ustanova Park prirode Lastovsko otočje osmislili su i proveli edukacijski program pod nazivom “Morske ptice” u suradnji s vrtićima i školama s Lastova, Visa i Korčule. Na temelju iskustva Udruga Sunce je odlučila organizirati radionicu “Suradnja civilnog sektora, javnih ustanova za upravljanje zaštićenim područjima i odgojno-obrazovnih ustanova na primjeru edukacijskih aktivnosti LIFE Artina projekta” kako bi odgovorila na pitanje kako ostvariti suradnju lokalne zajednice, odgojno-obrazovnih ustanova i civilnog sektora kroz edukacijski program.

Radinica će se održati u četvrtak, 17. studenog 2022., od 9:30 do 15:30 sati u Splitu. Na ovu radionicu pozvani su predstavnici javnih ustanova, civilnog sektora i odgojno-obrazovnih ustanova. Broj mjesta je ograničen.

Radionica će biti organizirana u hibridnom izdanju, te će se prvi dio radionice moći pratiti putem Zoom platforme na LINKU.

Agendu radionice možete vidjeti OVDJE.